Atunci când ating un anumit statut în cadrul Ploom Club, este valabil pe viață?

Nu - Iată cum funcționează:

Când obții suficiente puncte pentru a trece la un nivel superior al statutului tău, acesta va fi actualizat imediat după colectarea acestor puncte.

În primul an ca membru al Ploom Club, dacă obții un nivel de statut superior, îl vei păstra până la sfârșitul celui de-al doilea an.

După aceea, statutul tău va fi actualizat la sfârșitul fiecărui an calendaristic.

Dacă ai strâns suficiente puncte în acel an calendaristic pentru a păstra un nivel de statut superior, acesta va rămâne neschimbat până la sfârșitul următorului an calendaristic. Dacă nu ai câștigat suficiente puncte în acel an calendaristic pentru a-ți păstra statutul, vei fi schimbat la nivelul de statut pentru care ai câștigat suficiente puncte pentru a te califica.

Apoi, poți câștiga puncte într-o varietate de moduri pentru a-ți crește soldul și pentru a recâștiga un nivel de statut superior.

Pentru a accesa site-ul nostru și pentru a afla mai multe informații despre Ploom, este necesar să fii adult, consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice, rezident în România. Te informăm că produsul Ploom nu e lipsit de riscuri și cauzează dependență.

Te rugăm să confirmi că ai peste 18 ani și ești consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice

Confirmă