Livrarea produselor

Livrare

Livrarea produselor se face exclusiv pe teritoriul României. JT International (România) SRL se obligă să livreze Produsele în sistem de curierat, în termen de 1-3 zile lucrătoare de la data confirmării comenzii, cu excepția zilelor nelucrătoare sau sărbătorilor legale. 

Pentru comenzile plasate de luni până vineri până la ora 11:20, cu adresa de livrare în București și localitățile limitrofe, livrarea se va face în aceeași zi. 

În cazul comenzilor cu adresa de livrare în București și localitățile limitrofe plasate după ora 11:20, livrarea se va face în următoarea zi lucrătoare.  

Termenul de livrare se poate extinde în funcție de volumul total al comenzilor. 

 

Taxa de livrare

Livrarea este gratuită pentru comenzile cu valoare mai mare sau egală cu 180 RON.

Pentru comenzile cu valoare mai mică de 180 RON, taxa de livrare este de 20  RON (TVA inclus), taxa ce va fi afișată în procesul de comandă.

La momentul livrării curierul se va asigura că produsele comandate sunt predate doar persoanelor care le-au comandat, conform detaliilor din comandă și factura comunicată de JT International (România) SRL, și doar după ce au verificat că acestea sunt majore, prin verificarea unui document de identitate emis de autoritățile din România, cu poză. 

La livrarea primei comenzi către un anume cumpărător, acesta va semna o declarație pe proprie răspundere că este adult, consumator existent de produse din tutun sau țigarete electronice rezident în România. 

Livrările nu se vor face decât în România, nu este posibilă livrarea Produselor în străinatate.

Pentru mai multe detalii, consultă  Termeni și condiții de comercializare.

Pentru a accesa site-ul nostru și pentru a afla mai multe informații despre Ploom, este necesar să fii adult, consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice, rezident în România. Te informăm că produsul Ploom nu e lipsit de riscuri și cauzează dependență.

Te rugăm să confirmi că ai peste 18 ani și ești consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice

Confirmă