Regulament Ploom Club

1. Definiții

1.1. Program de loialitate/ Ploom Club/ Regulament Ploom Club/ Regulament Program de lolialitate - Secțiune în Site și un set de reguli, condiții privind  cadourile și beneficiile, având scopul de a recompensa fidelitatea Consumatorilor față de Produsele comercializate de JTI. Programul poate include, dar nu se limitează la, acordarea pe Site de puncte de loialitate, reduceri, premii, cupoane, beneficii sau orice alte avantaje stabilite de JTI. Detaliile complete, inclusiv modalitățile de acumulare de puncte și folosire a beneficiilor, vor fi specificate pe ploom.ro, secțiunea Ploom Club, accesibilă prin intermediul Site-ului prin intermediul căreia se desfășoară Programul de Loialitate.

1.2. Organizator  – J.T. INTERNATIONAL (ROMÂNIA) SRL (denumit în continuare JTI/ Organizatorul);

1.3. Website domeniul web www.ploom.ro și subdomeniile web actuale și cele viitoare ale acestuia (denumit în continuare „Site-ul", „Site”, „Site-ul web”, „Site-ul Ploom” sau „ploom.ro").

1.4. Participant/ Consumator - persoană fizică rezidentă în România (resedință/ domiciliu/ rezidență în condițiile legii), în vârstă de minim 18 ani, consumator existent de produse din tutun și/ sau țigarete electronice care își creează din România un Cont pe Site și devine automat membru în Ploom Club;

1.5. Cont – secțiunea din Site care permite Participantului vizualizarea de informații cu privire la bilanțul punctelor Ploom Club și plasarea de comenzi pe Site. 

1.6. Produsele – orice produse comercializate de JTI pe Site în România din categoriile: dispozitive de încălzit tutunul, rezerve cu tutun de încălzit, accesorii și produse indispensabile utilizării normale a produselor anterior menționate.

1.7. Conținut – reprezintă:

 • Toate informațiile și Secțiunile de pe Site care pot fi vizitate și vizualizate; 
 • Conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor/ Utilizatorilor de către Vânzător prin mijloace electronice și/ sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • Orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/ colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului/ Utilizatorului, utilizând detaliile de contact ale Cumpărătorului/ Utilizatorului;
 • Informații legate de Produsele și/ sau prețurile practicate de Vânzător într-o anumită perioadă;
 • Date referitoare la Vânzător sau alte date de identificare ale acestuia.

 

2. Ploom Club

 

2.1. Beneficii

Programul de loialitate/ Ploom Club se desfășoară prin intermediul Site-ului ploom.ro, în secțiunea Ploom Club pe o perioadă nedeterminată, stabilită la latitudinea Organizatorului.  Natura beneficiilor va fi stabilită pe perioade determinate (e.g. prima perioadă va fi 02 octombrie 2023 – 01 septembrie 2024, următoarele beneficii urmând a fi stabilite și disponibile direct în Secțiunea “2.2.8. Beneficiile pe care JTI le poate pune la dispoziţie sunt, dar fără a se limita la, următoarele”.

Pentru a obține beneficii, Utilizatorii trebuie să dețină Cont activ pe website-ul ploom.ro. Utilizatorul va putea accesa şi se va putea autentifica în cadrul Ploom Club utilizând userul şi parola stabilite anterior la crearea şi activarea Contului său pe Site. Un Utilizator care nu are Cont creat, nu va putea obține beneficiile, dar va avea acces limitat la Conținutul din Site. Achizițiile de Produse de pe Site cu respectarea Termenilor și condițiilor de utilizare Site și a Termenilor și condițiilor de comercializare sau alte momente stabilite de Organizator conform acestui Regulament le pot aduce automat beneficii Utilizatorilor, atât ca acumulare și utilizare de puncte de loialitate, cât și ca beneficii materiale, urmare a încadrării Utilizatorului într-un anumit nivel.

2.2. Niveluri

2.2.1. Utilizatorii care își înregistrează un Cont pe ploom.ro vor avea posibilitatea să acceseze conținutul Secțiunii Ploom Club și să desfășoare activități care generează acumulare de puncte. 

În cadrul Programului de loialitate, Utilizatorii pot fi încadrați în anumite categorii în funcție de numărul de puncte de loialitate acumulate. Aceste categorii includ:

2.2.1.1.1. Silver/ Nivel 1: Utilizatorii care au acumulat între 0 și 1599 de puncte de loialitate.

2.2.1.1.2. Gold/ Nivel 2: Utilizatorii care au acumulat între 1600 și 4499 de puncte de loialitate.

2.2.1.1.3. Black/ Nivel 3: Utilizatorii care au acumulat peste pragul de  4500 de puncte de loialitate.

2.2.2. Utilizatorii sunt încadrați automat într-o categorie pe măsură ce acumulează puncte de loialitate.

2.2.3. Fiecare categorie poate avea beneficii și avantaje specifice, oferite Utilizatorilor care se încadrează în acea categorie. JTI își rezervă dreptul de a stabili și modifica beneficiile și avantajele pentru fiecare categorie oricând, modificând în mod corespunzător prezentele reguli de participare/ regulament.

2.2.4. În situaţia în care un Utilizator acumulează numărul necesar de puncte pentru o categorie şi/ sau a avansat la Nivelul următor, are la dispoziţie o perioadă garantată de 12 luni calendaristice (de la data creării Contului) în care nivelul atins se menţine, indiferent de activităţile de acumulare puncte pe care acesta le realizează.

2.2.5. Pe parcursul acestei perioade, pentru a se menţine în cadrul Nivelului atins sau pentru a avansa la Nivelul următor, Utilizatorul trebuie să acumuleze în Contul lui numărul necesar de puncte pentru menținere sau avansare, până la data limită la care bilanțul/ numărul total de puncte se resetează. Data de expirare a punctelor este disponibilă în cadrul Ploom Club în Contul fiecărui Utilizator.

2.2.6. În situaţia în care, la momentul resetării bilanțului/ numărului de puncte, Utilizatorul, încadrat într-unul din Nivelurile Gold sau Black, nu a acumulat numărul necesar de puncte pentru a se menţine în cadrul Nivelului, acestuia i se va atribui Nivelul asociat numărului de acţiuni realizate în perioada de timp de referinţă (12 luni calendaristice de la data la care și-a creat Cont).

2.2.7. Beneficiile aferente fiecărui nivel

2.2.7.1 Beneficiile disponibile fiecărui Nivel sunt aduse la cunoștință Utilizatorilor în cadrul secțiunii Ploom Club, în spațiul special dedicat acestor informaţii.

2.2.7.2 Utilizatorii pot primi doar beneficiile aferente Nivelului în care sunt încadrați, disponibile/ active în cadrul Ploom Club, la momentul solicitării. Orice solicitare de beneficiu pentru care Utilizatorul nu este eligibil sau pentru un beneficiu care nu este disponibil / activ la momentul solicitării nu va fi luată în considerare.

2.2.8. Beneficiile pe care JTI le poate pune la dispoziţie sunt, dar fără a se limita la, următoarele:

2.2.8.1. Toţi Utilizatorii, indiferent de nivelul în care sunt încadraţi, la fiecare aniversare/ dată aniversară vor primi automat un beneficiu sub forma unui cadou aniversar. Sunt eligibili pentru a beneficia de acest tip de cadou doar Utilizatorii  înregistrați cu profil activ în cadrul Ploom Club. Dată aniversară reprezinta 12 luni sau multiplu de 12 (24, 36 etc.) luni de la data la care Utilizatorul și-a creat cont pe Site și a devenit automat membru Ploom Club. 

2.2.8.2. Toţi Utilizatorii, indiferent de nivelul în care sunt încadrați, vor beneficia de un cadou cu ocazia zilei lor de naștere. În cadrul Ploom Club, se va activa automat un beneficiu sub forma unui cadou pentru fiecare utilizator în ziua sa de naștere, conform datelor înregistrate în profilul său de pe ploom.ro. Tipul cadoului este determinat în funcţie de Nivelul la care era încadrat Utilizatorul la momentul la care acesta a devenit eligibil pentru a revendica acest tip de cadou. Dacă se dovedește că data nașterii nu este corectă și reală, și nu aparține Utilizatorului, acesta pierde beneficiul.

2.2.8.3. Doar Utilizatorii încadraţi în Nivelul Gold/ Nivelul 2 sau Black/ Nivelul 3 vor beneficia de acces mai devreme decat ceilalți la oferte comerciale personalizate.

2.2.8.4. Doar Utilizatorii încadraţi în Nivelul Gold/ Nivelul 2 sau Black/ Nivelul 3 vor beneficia de acces în avans la produse nou lansate.

2.2.8.5. Doar Utilizatorii încadraţi în nivelul Black/ Nivelul 3 pot primi ocazional, experienţe exclusiviste definite punctual.

2.2.9. JTI își rezervă dreptul de a modifica regulile/ regulamentul de participare pe parcurs, precum și dreptul de a suspenda și/ sau înceta și/ sau întrerupe și/ sau prelungi desfășurarea Programului de loialitate, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare în momentul comunicării lor către Utilizatori prin afișare pe Site.

2.3. Mecanica de acumulare și de utilizare a  punctelor de loialitate

2.3.1. Punctele de loialitate sunt beneficii acordate Utilizatorilor în cadrul Programului de loialitate. Aceste puncte pot fi obținute prin cumpărarea anumitor Produse din secțiunea magazin/ shop, sau oferite direct de către JTI, cu alte ocazii: cum ar fi zile de naștere, evenimente speciale sau promoții speciale. 

2.3.2. Toate punctele de loialitate se vor aloca în mod automat în Contul Utilizatorului, acesta având disponibilă și opțiunea de a accesa „Istoric puncte” din secțiunea Ploom Club, pentru a urmări proveniența și cuantumul tuturor punctelor de loialitate din Contul lui.

2.3.3. Utilizatorii pot folosi punctele de loialitate acumulate pentru a obține reduceri la plata din valoarea totală a Comenzilor în curs de efectuare. Punctele de loialitate acumulate pot fi folosite în totalitate sau parțial pentru fiecare Comandă în funcție de dorințele Utilizatorului, aplicându-se și limitările setate – a se vedea secțiunea 2.3.6 Modalitatea de utilizare a punctelor de loialitate de mai jos .

2.3.4. Modalitatea de acumulare a punctelor

Acumularea punctelor se realizează conform enumerării de mai jos:

 • Our welcome gift (Cadoul de bun venit în comunitatea PLOOM): În momentul în care Utilizatorul își creează Cont pe ploom.ro, acestuia i se atribuie un număr de 50 de puncte.
 • Device registration gift (Înregistrează-ți fiecare dispozitiv achiziționat): Fiecare dispozitiv Ploom X Advanced înregistrat în Contul Utilizatorului îi aduce 300 de puncte, cu condiția ca dispozitivul adăugat în Cont să nu fi fost anterior înregistrat în Contul altui Utilizator.
 • Annual club anniversary gift (Cadoul nostru pentru fiecare an petrecut cu Ploom): La fiecare aniversare/ dată aniversară a Utilizatorilor eligibili, aceștia vor primi automat un beneficiu sub forma unui cadou aniversar și un numar de 100 de puncte. Sunt eligibili pentru a beneficia de acest tip de cadou și puncte doar Utilizatorii care și-au creat Cont pe ploom.ro. Data aniversară este acea dată la care Utilizatorul împlineşte 12 luni sau multiplu de 12 (e.g. 24, 36 etc.) luni de la data creării Contului.
 • Unique birthday gift (Cadoul nostru pentru ziua ta): În cadrul platformei online Ploom Club, se va activa automat un beneficiu sub forma unui cadou pentru fiecare Utilizator în ziua sa de naștere plus un cuantum de 100 puncte, conform datelor înregistrate în Contul său de pe ploom.ro. Tipul cadoului este determinat în funcţie de Nivelul la care era încadrat Utilizatorul la momentul la care acesta a devenit eligibil pentru a revendica acest tip de cadou.
 • Express your style (Achiziționează un accesoriu prin care îți poți personaliza dispozitivul Ploom. Capac frontal, carcasă Ploom din material textil, carcasă Ploom din piele, husă compactă, husă din material textil, recipient MINI, stație de încărcare): În momentul în care Utilizatorul achiziționează un accesoriu prin care îsi poate personaliza dispozitivul Ploom e.g. Capac frontal, carcasă Ploom din material textil, carcasă Ploom din piele, husă compactă, husă din material textil, recipient mini, stație de încărcare, acestuia i se vor atribui 10 puncte per fiecare accesoriu achiziționat.
 • Your functional choice (Achiziționează un accesoriu funcțional pentru dispozitivul Ploom. Cablu USB, bețișoare pentru curățat, adaptor AC): Utilizatorul achiziționează un accesoriu funcțional pentru dispozitivul Ploom: Cablu USB, bețișoare pentru curățat, adaptor AC. Pentru această achiziție, Utilizatorul va primi 5 puncte pentru fiecare accesoriu funcțional achiziționat.
 • The intelligent choice (Achiziționează 20 pachete de Sobranie Sticks): Utilizatorul achiziționează 20 pachete Sobranie Sticks. Oferta se aplică pentru produsul cu numele „Sobranie Sticks 20 pachete”. Pentru această achiziție Utilizatorul va primi 75 puncte pentru fiecare produs de acest gen achiziționat.
 • The smart pack (Achiziționează 10 pachete de Sobranie Sticks): Utilizatorul achiziționează 10 pachete Sobranie Sticks Mix and Match. Oferta se aplică pentru orice sortiment din produsul cu numele „Sobranie Sticks Mix and Match 10 pachete” . Pentru această achiziție Utilizatorul va primi  puncte pentru fiecare produs de acest gen achiziționat.
 • Pack&Point (Fiecare cod unic înregistrat din pachetele Sobranie Sticks îți aduce 5 puncte): Fiecare cod unic înregistrat de Utilizator din pachetele de rezerve cu tutun de încălzit Sobranie Sticks îi aduce Utilizatorului câte 5 puncte. Codul unic, compus din 9 caractere alfanumerice și situat în interiorul pachetelor de rezerve cu tutun de încălzit Sobranie Sticks și trebuie înregistrat în secțiunea Codurile mele pe ploom.ro (Codurile din pachetele Sobranie Sticks (ploom.ro)).

Dacă un cod unic valid este introdus pentru a doua oară, fie de pe același Cont al aceluiași Utilizator, fie de pe un alt Cont, acel cod nu va fi acceptat, iar Utilizatorul va primi un mesaj „Acest cod a fost deja introdus sau este invalid. Asigură-te ca introduci codul corect.”

Sunt luate în considerare exclusiv codurile din pachetele de rezerve cu tutun de încălzit Sobranie Sticks, în nici un caz ale altor produse cu tutun de încălzit sau coduri din pachete de țigarete/ produse pentru fumat/ alte produse cu nicotină. În cazul în care Consumatorul va introduce codul greșit sau codul de pe alte produse, aceste încercări nu constituie înregistrări valide de coduri, ele nu vor fi luate în considerare și nu vor adăuga puncte în Contul Utilizatorului, deoarece nu reprezintă coduri corect înregistrate. Utilizatorul poate înregistra până la maxim 20 de coduri din pachetele de rezerve cu tutun de încălzit Sobranie sticks pe lună.

2.3.5. Informații cu privire la beneficiile constând în cadouri sunt menționate mai jos în Secțiunea 2.3.7. Beneficii constând în cadouri oferite Utilizatorilor în perioada 02 octombrie 2023 - 01 septembrie 2024.

 

2.3.6. Modalitatea de utilizare a punctelor de loialitate

Pentru a folosi punctele de loialitate, Utilizatorul va adăuga Produsele dorite în coșul de cumpărături și în timpul procesului de plasare a Comenzii va avea opțiunea:

• De a colecta puncte, dacă în coșul acestuia se găsesc produse generatoare de puncte menționate la Art. “2.3.4. Modalitatea de acumulare a punctelor” de mai sus

SAU

• De a utiliza din punctele acumulate pentru a obține un discount corespunzător, în funcție de numărul de puncte disponibile în Contul său.

Un Utilizator nu are posibilitatea de a colecta și în același timp de a și câștiga puncte Ploom Club în cadrul aceleiași comenzi.

 Punctele de loialitate pot fi folosite în funcție de conversia menționată mai jos, urmând ca valoarea discountului/ reducerii aplicat/e să fie selectat/ă de către Utilizator, ținând cont și de numărul de puncte de care acesta dispune la momentul achiziției:

 • Echivalentul a 50 de puncte acumulate reprezintă un discount în valoare de 11 RON.
 • Echivalentul a 100 de puncte acumulate reprezintă un discount în valoare de 22 RON.
 • Echivalentul a 200 de puncte acumulate reprezintă un discount în valoare de 44 RON.
 • Echivalentul a 300 de puncte acumulate reprezintă un discount în valoare de 66 RON.

2.3.7. Beneficii constând în cadouri oferite Utilizatorilor în perioada 02 octombrie 2023 - 01 septembrie 2024

2.3.8. Mecanica puncte Ploom Club folosite ca discount într-o comandă - în cazul în care nu se reușește livrarea comenzii sau comanda este anulată de către consumator, punctele Ploom Club folosite ca și discount în respectiva comandă vor rămâne consumate / nu vor fi returnate consumatorului.

 

1. Beneficiul ”Star Treatment” - Un cadou surpriză de ziua ta, în fiecare an

În cadrul Ploom Club, o secțiune specială dedicată fiecărui Utilizator din orice nivel, în ziua sa de naștere așa cum este înregistrată în profilul său de pe www.ploom.ro, va activa automat un beneficiu sub forma unui cadou.

Consumatorii, identificați în funcție de datele folosite pentru crearea Contului lor în secțiunea Ploom Club vor avea parte de acest beneficiu doar o singură dată pe parcursul unui an calendaristic.

Beneficiul va fi comunicat Utilizatorului prin intermediul unui e-mail unde va fi  comunicat un discount in valoare de 20 de lei si 100 de puncte in Ploom Club, indiferent de nivelul în care acesta este încadrat, începând cu data corespunzătoare zilei sale de naștere a Utilizatorului, așa cum aceasta este înregistrată în profilul/ Contul său.

Cadourile fizice vor fi livrate Utilizatorilor care și-au revendicat cadoului fără costuri, prin intermediul serviciilor de curierat. Coletul va fi expediat către Utilizatorul identificat în funcție de datele utilizate la creearea contului pe ploom.ro (nume, prenume, telefon, e-mail, dată naștere), la adresa furnizată de Utilizator către Organizator. Organizatorul va oferi Utilizatorului posibiltiatea să își confirme adresa de livrare într-o pagină dedicată comunicată către Utilizator prin SMS sau Email sau prin apelare directă a consumatorului.

Curierul va încerca să livreze coletul o singură dată. Dacă Utilizatorul nu a putut fi contactat pentru livrare din motive independente de Organizator și nu a contactat Asistența Ploom pentru a revendica cadoul în maxim 30 de zile de la data activării beneficiului în Contul său, acesta va fi anulat si nu va mai fi transmis Utilizatorului.

 

2. Beneficiul ” Annual Club Anniversary Gift” - Supriza noastră la aniversarea fiecărui an în Ploom Club

În secțiunea Ploom Club, în fiecare dată aniversară/ la fiecare aniversare, Consumatorul va beneficia automat de un cadou. 

Consumatorul poate revendica cadoul primit, după cum urmează:

 • dacă Utilizatorul este încadrat la Nivelul 1, un Recipient Ploom X mini
 • dacă Utilizatorul este încadrat la Nivel 2, un Capac Frontal Ploom X
 • dacă Utilizatorul este încadrat la Nivel 3, o Husă compactă Ploom X.

Cadoul este determinat în funcție de nivelul la care era încadrat Utilizatorul în momentul în care a devenit eligibil. Organizatorul va oferi Utilizatorului posibiltiatea să își confirme adresa de livrare într-o pagină dedicată comunicată către Utilizator prin SMS sau Email sau prin apelare directă a consumatorului pentru a primi acest tip de cadou.

 

3. Beneficiul ” Exclusive offers access” - Acces mai devreme la oferte personalizate

Acest beneficiu este disponibil în secțiunea Ploom Club în perioada 02 octombrie 2023 - 01 septembrie 2024. Organizatorul își rezervă dreptul de a decide oprirea și/ sau modificarea promoției, cu mențiunea că orice modificări vor fi aduse la cunoștința participanților cu cel puțin 24 de ore înainte de a intra în vigoare.

În secțiunea Ploom Club, la fiecare ofertă limitată, participantul va beneficia automat de un beneficiu. 

Participantul poate revendica beneficiul primit, după cum urmează:

Beneficiul nu se acordă dacă utilizatorul este încadrat la Nivel 1

Acces cu 2 zile mai devreme la ofertele limitate dacă utilizatorul este încadrat la Nivel 2 

Acces cu 5 zile mai devreme la ofertele limitate, dacă utilizatorul este încadrat la Nivel 3

Accesul este determinat în funcție de nivelul la care era încadrat participantul în momentul în care a devenit eligibil pentru a revendica acest tip de cadou.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica acești termeni în timpul desfășurării beneficiului și de a suspenda, întrerupe sau prelungi beneficiul, cu notificarea participanților prin afișarea acestor modificări pe website-ul https://www.ploom.ro în secțiunea dedicată.

 

4. Beneficiul ”VIP Premiere” - Ești primul care are acces la produse nou lansate

Utilizatorul încadrat în momentul acordării beneficiului la Gold/ Nivelul 2 sau Black/ Nivelul 3 poate revendica beneficiul primit, după cum urmează:

 • dacă Utilizatorul este încadrat la Nivel 2 primește acces cu 3 zile mai devreme la produse noi;
 • dacă Utilizatorul este încadrat la Nivel 3 primește acces cu 7 zile mai devreme la produse noi.

 Beneficiul nu se acordă dacă Utilizatorul este încadrat la Silver/ Nivel 1.

 

4. Beneficiul ” Unique experiences” - Acces la experiențe exclusiviste 

Utilizatorul poate revendica beneficiul primit dacă este încadrat la momentul acordării beneficiului la Black/ Nivelul 3.

Beneficiul nu se acordă dacă Utilizatorul este încadrat la Silver/ Nivel 1 sau Gold/ Nivel 2.

Beneficiul constă în acces la petreceri, experiențe definite și comunicate punctual.

Toate beneficiile de mai sus vor fi disponibile în perioada 02 octombrie 2023 - 01 septembrie 2024. Pentru perioadele următoare, acestea vor fi comunicate de Organizator pe Site.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica oricând beneficiile,  de a suspenda, întrerupe sau prelungi acordarea acestora, cu informarea prealabilă a Utilizatorilor prin afișarea acestor modificări pe website-ul https://www.ploom.ro în secțiunea dedicată https://www.ploom.ro/ro/regulament-ploom-club.

Pentru a accesa site-ul nostru și pentru a afla mai multe informații despre Ploom, este necesar să fii adult, consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice, rezident în România. Te informăm că produsul Ploom nu e lipsit de riscuri și cauzează dependență.

Te rugăm să confirmi că ai peste 18 ani și ești consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice

Confirmă