Care este diferența dintre o rezervă cu tutun de încălzit și o țigaretă sau un trabuc?

Atât țigaretele, cât și produsele pentru tutun încălzit folosesc tutun real.  

Diferența este dată de modalitatea de utilizare. La țigarete si trabucuri tutunul arde, în timp ce în cazul produselor cu tutun de încălzit, precum Ploom, tutunul este încălzit. Aceasta înseamnă că produsele pentru tutun de încălzit îți oferă o experiență a tutunului fără fum. 

Ploom X Advanced este un produs pentru încălzit tutunul ușor și practic, care utilizează tehnologia inovativă HeatFlow pentru a încălzi rezervele cu tutun de încălzit din exterior, oferindu-ți o senzație autentică a gustului de tutun, fără fum și cu mai puțin miros de tutun*.

Dacă folosești Ploom X Advanced, va trebui să utilizezi rezerve cu tutun de încălzit Sobranie Sticks pentru a te bucura de experiența tutunului de încălzit.

Când vine vorba de comparația dintre tutunul de încălzit și țigaretele convenționale, există o mulțime de diferențe, așa că este greu de făcut o comparație. Nu poți fuma rezerve cu tutun de încălzit Sobranie Sticks așa cum ai fuma o țigaretă convențională și nici nu vei putea folosi un trabuc sau o țigaretă cu Ploom X Advanced.  Poți citi mai multe despre alternativele de fumat pe site-ul nostru.

*Pe baza unor teste senzoriale care compară intensitatea mirosului fumului de țigaretă în raport cu vaporii proveniți dintr-un eșantion reprezentativ de rezerve cu tutun de încălzit Sobranie Sticks.

Pentru a accesa site-ul nostru și pentru a afla mai multe informații despre Ploom, este necesar să fii adult, consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice, rezident în România. Te informăm că produsul Ploom nu e lipsit de riscuri și cauzează dependență.

Te rugăm să confirmi că ai peste 18 ani și ești consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice

Confirmă