Rezervele cu tutun de încălzit produc gudron?

Nu. Tutunul încălzit este diferit de tutunul ars.

Folosind Tehnologia HeatFlow Tobacco Heating, rezerva cu tutun este încălzită din exterior până în mijloc, eliberând ușor gustul bogat de tutun pe tot parcursul sesiunii.

Tehnologia inovatoare HeatFlow Tobacco Heating nu produce gudron, care este generat de arderea tutunului, ceea ce înseamnă că nu există fum și, de asemenea, există mai puțin miros de tutun pe haine, păr, în respirație* precum și pete mai puțin vizibile pe dinți, în comparație cu fumatul**. 

*Pe baza unor teste senzoriale care compară intensitatea mirosului fumului de țigaretă în raport cu vaporii proveniți dintr-un eșantion reprezentativ de rezerve cu tutun de încălzit Sobranie Sticks.

**Pe baza comparației de culoare a dinților de bovine expuși la fumul de țigaretă și vaporii dintr-un eșantion reprezentativ de rezerve cu tutun de încălzit Sobranie Sticks.

Pentru a accesa site-ul nostru și pentru a afla mai multe informații despre Ploom, este necesar să fii adult, consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice, rezident în România. Te informăm că produsul Ploom nu e lipsit de riscuri și cauzează dependență.

Te rugăm să confirmi că ai peste 18 ani și ești consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice

Confirmă