Ce sunt rezervele cu tutun de încălzit Sobranie Sticks?

Rezervele cu tutun de încălzit Sobranie Sticks sunt concepute de la început - de la semințele cu tutun la rezervele cu tutun de încălzit - pentru a îți oferi cea mai deosebită experiență gustativă.  

Rezervele cu tutun de încălzit Sobranie Sticks sunt concepute exclusiv pentru Ploom X Advanced și optimizate pentru tehnologia noastră inovatoare  HeatFlow, reprezentând împreună o combinație unică de tradiție și inovație, pentru o nouă experiență a tutunului fără fum.  

Atunci când sunt combinate cu tehnologia noastră inovatoare HeatFlow, rezervele cu tutun de încălzit Sobranie Sticks îți permit să te bucuri de gustul și plăcerea supremă a tutunului de la primul puf până la ultimul. Află mai multe despre durata de folosire a rezervelor cu tutun de încălzit Sobranie Sticks.

Pentru a accesa site-ul nostru și pentru a afla mai multe informații despre Ploom, este necesar să fii adult, consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice, rezident în România. Te informăm că produsul Ploom nu e lipsit de riscuri și cauzează dependență.

Te rugăm să confirmi că ai peste 18 ani și ești consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice

Confirmă