O rată de reducere cu 90 - 95%, în medie, a 9 substanțe nocive înseamnă că Ploom X Advanced este mai sigur decât țigaretele?

Reducere cu 90-95%, în medie, a 9 substanțe nocive*.

Ploom X Advanced este un produs inovator pentru încălzirea tutunului și considerăm că are un potențial semnificativ ca produs cu risc redus, în comparație cu fumatul. Ploom X Advanced arată, în medie, o diminuare cu 90-95% a nivelurilor a 9 constituenți recomandați de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS) pentru a fi reduși în fumul de țigarete.

IMPORTANT: Acest lucru nu înseamnă că utilizarea Ploom X Advanced este lipsită de riscuri sau că elimină riscurile de dependență și de sănătate folosirii tutunului. Niciun produs din tutun nu este lipsit de riscuri.

*Pe baza datelor disponibile măsurate automat, care compară 9 constituenți nocivi recomandați de către OMS pentru a fi reduși cantitativ din fumul de țigaretă, măsurați în fumul unei țigarete de referință standard / obișnuită (1R6F) și vaporii de la Ploom X Advanced.

Pentru a accesa site-ul nostru și pentru a afla mai multe informații despre Ploom, este necesar să fii adult, consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice, rezident în România. Te informăm că produsul Ploom nu e lipsit de riscuri și cauzează dependență.

Te rugăm să confirmi că ai peste 18 ani și ești consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice

Confirmă