Dispozitivul Ploom X Advanced nu se încarcă. Ce ar trebui să fac?

Există câteva motive diferite pentru care bateria ta Ploom X Advanced ar putea să nu se încarce:

1. Există posibilitatea unei conexiuni incorecte a cablului tău USB la dispozitiv. Verifică de două ori dacă totul este conectat.

2. Cablul tău USB  ar putea fi defect. Conectează Ploom X Advanced folosind un cablu USB diferit și o priză de alimentare diferită. Cel mai bine este să utilizezi cablul USB oficial Ploom X Advanced, dar dacă utilizezi unul diferit, verifică dacă este de la un brand cunoscut și dacă are aceleași specificații și tensiune (5V), precum și o intensitate a curentului de 2,3 amperi.                 

3. Resetează Ploom X Advanced. Pentru a face acest lucru, scoate capacul frontal. Dacă nu ești sigur cum, vizionează videoclipul nostru

4. Sperăm că aceste lucruri te-au ajutat să remediezi eventualele probleme cu Ploom X Advanced dar dacă o resetare nu a rezolvat problema, contactează echipa noastră de Asistență Ploom la 0800 008 811 sau prin intermediul formularului nostru online.

Pentru a accesa site-ul nostru și pentru a afla mai multe informații despre Ploom, este necesar să fii adult, consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice, rezident în România. Te informăm că produsul Ploom nu e lipsit de riscuri și cauzează dependență.

Te rugăm să confirmi că ai peste 18 ani și ești consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice

Confirmă