Ce este Ploom?

Ploom este modalitatea ușoară de a te bucura de tutun încălzit fără a-l arde. 

Am proiectat dispozitivul Ploom X Advanced pentru a fi simplu și ușor de folosit, combinând tehnologia de ultimă generație cu un design elegant și rafinat, precum și o serie de caracteristici utile, oferindu-ți astfel o experiență simplă și familiară a tutunului. 

Ploom folosește tehnologia avansată HeatFlow pentru a încălzi rezervele cu tutun Sobranie Sticks din exterior, astfel încât să obții un gust autentic de tutun, fără fum, cu mai puține reziduuri și întreținere minimă.

Vei primi, de asemenea, o gamă largă de funcții de personalizare și chiar mai multe culori din care să alegi, precum și diverse sortimente de rezerve cu tutun de încălzit Sobranie.

Ploom X Advanced este un dispozitiv inovator și am folosit o tehnologie de ultimă oră pentru a îți oferi o experiență cu tutun încălzit cu adevărat ușoară și plăcută.

Ploom X Advanced este mic, elegant și compact, cu un motor de încălzire care utilizează tehnologia avansată HeatFlow. Vei primi, de asemenea, o gamă largă de funcții de personalizare și chiar mai multe culori din care să alegi, precum și diverse sortimente de rezerve cu tutun de încălzit Sobranie.

Află mai multe și obține răspunsul la „Ce este Ploom X Advanced?” pe blogul nostru.

Pentru a accesa site-ul nostru și pentru a afla mai multe informații despre Ploom, este necesar să fii adult, consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice, rezident în România. Te informăm că produsul Ploom nu e lipsit de riscuri și cauzează dependență.

Te rugăm să confirmi că ai peste 18 ani și ești consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice

Confirmă