Logo

Este timpul să experimentezi ceva cu adevărat unic

Ce este Ploom X Advanced?

Ploom X Advanced aduce o experiență unică a tutunului încălzit printr-un mix de gust rafinat, tehnologie HeatFlow și design.

 

Descoperă alegerea modernă a lumii contemporane.

Ce este Ploom X Advanced?
Ce este Ploom X Advanced?
Design incitant și performanță
Tehnologie de ultimă generație, un design elegant și rafinat
Pur și simplu apasă pentru a porni dispozitivul
Design-ul intuitiv, fără butoane, aduce simplitate fără efort. Îi spunem IntuiTouch.
Conceput să reziste
Materiale și detalii premium folosite pentru a concepe un dispozitiv rezistent.
Potrivit unui stil dinamic
Cu o formă ergonomică, dispozitivul a fost creat pentru a se potrivi în palmă. Ploom X Advanced este suficient de compact pentru a-l lua cu tine peste tot.
Mai puține reziduuri de tutun
Un minim de reziduuri de tutun după fiecare utilizare.
Curățare facilă în doar câteva secunde
Curățarea Ploom X Advanced durează doar 5 secunde. Nu este nevoie să demontezi dispozitivul, prin urmare, este foarte simplu.
Plăcere fără limite la fiecare sesiune de 5 minute
Bucură-te de 4 sesiuni consecutive cu pufuri nelimitate.
Obții mai mult de 20 de sesiuni la fiecare încărcare completă
Ploom X Advanced este întotdeauna gata pentru a fi utilizat atunci când îți dorești. Bucură-te de 20 de sesiuni după 77 minute de încărcare; încărcarea completă a bateriei durează 102 minute.
Descoperă tehnologia HeatFlow
Tehnologia HeatFlow menține temperatura optimă pe tot parcursul sesiunii, pentru o experiență unică fără fum, cu mai putin miros de tutun.
Proiectat pentru Airflow
Ploom X Advanced permite un flux de aer lin în jurul rezervei cu tutun de încălzit, în timpul încălzirii, pentru o experiență mai intensă.
Experiență plăcută
Ploom X Advanced este proiectat pentru a încălzi tutunul, ceea ce inseamnă că oferă o experiență fără fum și cu mai puțin miros de tutun​.
Ploom X Advanced este intuitiv
Indicatorul LED și vibrațiile te vor anunța atunci când dispozitivul Ploom X Advanced ajunge la temperatura optimă de încălzire, când mai ai 20 de secunde rămase din sesiune sau când aceasta s-a încheiat, inclusiv te anunță când dispozitivul trebuie încărcat.
Stil cu personalitate
Exprimă-ți unicitatea prin gama variată de accesorii Ploom.
Alege stilul care ți se potrivește
Personalizează-ți experiența cu Ploom! Începe prin a alege o culoare pentru dispozitiv, apoi explorează gama varită de culori pentru capacul frontal. Pentru nota finală, asortează dispozitivul cu accesorii practice și elegante. Personalizează-ți dispozitivul Ploom X Advanced așa cum îți dorești.
Protejează-ți dispozitivul
Păstrează dispozitivul Ploom la distanță de urme și zgârieturi cu o carcasă elegantă sau cu ajutorul unei huse practice.
Accesorii pentru orice moment
Fie că ai nevoie de ceva care să se potrivească stilului tău personal, ceva practic pentru când ești în deplasare sau ceva care să-ți facă viața mai ușoară când ești acasă sau în mașină, există un accesoriu Ploom pentru tine.
Tutun de înaltă calitate
Selecția tutunului este un proces laborios de aprovizionare și selectare a frunzelor de tutun de înaltă calitate.
Experiență autentică cu ActivBlend
ActivBlend este amestecul unic din rezervele cu tutun de încălzit, creat special pentru Ploom. Este realizat dintr-un amestec de tutun care include soiurile Virginia, Burley și Oriental, folosind cele mai înalte standarde de calitate. Combinat cu tehnologia HeatFlow, acesta îți oferă o experiență intensă a tutunului autentic.
Concepute cu grijă
Am creat rezervele cu tutun de încălzit Sobranie Sticks folosind cele mai înalte standarde de calitate.

Pentru a accesa site-ul nostru și pentru a afla mai multe informații despre Ploom, este necesar să fii adult, consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice, rezident în România. Te informăm că produsul Ploom nu e lipsit de riscuri și cauzează dependență.

Te rugăm să confirmi că ai peste 18 ani și ești consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice

Confirmă