Pot lua Ploom X Advanced și rezerve cu tutun de încălzit Sobranie Sticks în străinătate?

Da, dar depinde de locul în care călătorești.

Fiecare țară are legi și reglementări diferite când vine vorba de tutun încălzit, așa că este o idee bună să verifici în prealabil. Poți întreba ambasada țării în care vei călători înainte de a îți lua Ploom-ul în străinătate. De asemenea, este o idee bună să verifici și să vezi dacă rezervele cu tutun de încălzit pentru Ploom sunt disponibile pentru cumpărare în destinația ta, astfel încât să știi dacă va trebui să aduci pachete suplimentare cu tine pentru reutilizare. 

Iar dacă încarci Ploom cu un adaptor de perete, verifică dacă acesta este compatibil cu destinația ta. Încărcarea prin cablu USB se poate face oriunde în lume.

Când și unde poți utiliza Ploom depinde de locația în care dorești să utilizezi dispozitivul.

Te poți bucura de o sesiune Ploom acasă sau pe propria proprietate privată, dar când vine vorba de alte spații interioare sau exterioare depinde de situație.

De exemplu, multe locuri de muncă, restaurante și companii de transport public au propriile reguli cu privire la utilizarea tutunului încălzit. Unele ar putea avea un loc privat în care este permisă folosirea produselor pentru tutun încălzit, în timp ce altele permit utilizarea acestora inclusiv în spațiul interior. Este întotdeauna o idee bună să verifici legislatia din regiunea ta, precum și regulile spațiului în care te afli.

În cazul în care călătorești în afara țării, trebuie să ții cont de faptul că fiecare țară are legi și reglementări diferite când vine vorba de tutun încălzit, așa că este o idee bună să verifici în prealabil.

Poți întreba ambasada țării în care vei călători înainte de a îți lua Ploom-ul în străinătate. De asemenea, este o idee bună să verifici și să vezi dacă rezervele cu tutun de încălzit pentru Ploom sunt disponibile pentru cumpărare în destinația ta, astfel încât să știi dacă va trebui să aduci pachete suplimentare cu tine pentru reutilizare.

Iar dacă încarci Ploom cu un adaptor de perete, verifică dacă acesta este compatibil cu destinația ta. Încărcarea prin cablu USB se poate face oriunde în lume.

Pentru a afla mai multe despre călătoriile cu Ploom, consultă întrebările frecvente.

Pentru a accesa site-ul nostru și pentru a afla mai multe informații despre Ploom, este necesar să fii adult, consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice, rezident în România. Te informăm că produsul Ploom nu e lipsit de riscuri și cauzează dependență.

Te rugăm să confirmi că ai peste 18 ani și ești consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice

Confirmă