ARTA TUTUNULUI ÎNCĂLZIT

Ploom - o tehnologie unică de încălzire a tutunului

Tehnologia tutunului încălzit transformă lumea fumatului pentru adulți, consumatori existenți de produse din tutun și țigarete electronice. Procesul nu implică ardere, astfel că scoate, la propriu, fumul din ecuație, pentru a îți permite să te bucuri de experiența tutunului autentic, fără a fi învăluit într-un nor de fum. Imaginează-ți satisfacția de a ști că poți să te bucuri de experiența tutunului încălzit într-un mod în care nu îi deranjezi pe cei din jurul tău. 

Bine ai venit în lumea Ploom

O marcă dedicată dezvoltării produselor cu tutun de încălzit, cum ar fi dispozitivul unic Ploom X Advanced, ce oferă adulților, consumatorilor existenți de produse din tutun și țigarete electronice, o alternativă reală la țigarete. Acesta valorifică puterea căldurii prin intermediului tehnologiei sale exclusiviste - HeatFlow - care eliberează întreaga savoare a tutunului, fără ardere. 

Experiența tutunului încălzit de neegalat este promisiunea Ploom, care cu al său design rafinat, îmbină tehnologia cu stilul. Rezultatul este confortul oriunde te-ai afla – fie în aer liber, la un festival de muzică, fie în interior, socializând cu prietenii.

Descoperă tehnologia Ploom X Advanced

Ploom X Advanced are o cameră de încălzire care utilizează tehnologia HeatFlow și funcționează cu rezerve cu tutun de încălzit Sobranie Sticks, special concepute. Odată introdusă în dispozitiv, rezerva cu tutun de încălzit este comprimată pentru a permite aerului să curgă ușor în jurul lui.

Rezerva cu tutun nu intră niciodată în contact direct cu elementul de încălzire, astfel încât nu există practic carbonizare. În schimb, Ploom X Advanced încălzește fiecare rezervă cu tutun de încălzit din exterior, la o temperatură constantă. Această căldură uniformă este ceea ce face ca experiența să fie plăcută, eliberând savori variate de tutun de incalzit, în funcție de alegerea sotimentului de rezerve de tutun de incalzit Sobranie Sticks.

Această tehnologie unică și ingineria de precizie este realizată folosind materiale de calitate superioară și este cuprinsă într-un design modern și elegant, care încape cu ușurință în buzunar sau în poșetă.

Acolo unde tutunul întâlnește tehnologia

Un sistem inovator de încălzire a tutunului este important doar dacă oferă și o savoare intensă de tutun. Așadar, vei descoperi că nu numai Ploom X Advanced are o tehnologie unică.

Concepute special pentru a fi utilizate cu Ploom X Advanced, rezervele cu tutun de încălzit Sobranie Sticks conțin ActivBlend, un amestec unic de tutun de cea mai bună calitate, incluzând soiurile Virginia, Burley și Oriental, pentru a oferi mai mult din gustul de tutun autentic.

Această combinație de tehnologie și tehnică este cea care garantează experiențe intense, indiferent de sortimentul de rezerve de tutun de incalzit Sobranie Sticks pe care îl alegi. Descoperă gama completă în articolul nostru  „Cât durează Rezervele cu tutun de încălzit Sobranie sticks?

Conceput pentru a se potrivi stilului tău

Exprimarea stilului personal vine la pachet cu Ploom. Alege între Champagne Gold, Silver, Slate Grey, Black sau Navy Blue și apoi personalizează-ți dispozitivul cu un capac frontal atrăgător. Există 11 variante de culori din care poți alege, astfel încât poți actualiza aspectul dispozitivulu tău într-o clipă. Fie că optezi pentru un negru de tip business care să se potrivească cu look-ul tău de birou sau un contrast de culori vibrante pentru a fi în pas cu moda, Ploom are o soluție pentru toate acestea.

Personalizarea face și ea parte din ecuație, motiv pentru care Ploom  X Advanced vine cu o gamă de accesorii care să se potrivească stilului tău de viață. De la huse, carcase și stații de încărcare, la recipiente elegante pentru a depozita discret rezervele cu tutun de încălzit folosite - îți poți crea un set unic pentru a-ți satisface nevoile acasă, în mașină sau în deplasare.

Explorează blogul Ploom

Descoperă cel mai recent conținut, știri și actualizări.

Pentru a accesa site-ul nostru și pentru a afla mai multe informații despre Ploom, este necesar să fii adult, consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice, rezident în România. Te informăm că produsul Ploom nu e lipsit de riscuri și cauzează dependență.

Te rugăm să confirmi că ai peste 18 ani și ești consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice

Confirmă