TOTUL DESPRE REZERVELE CU TUTUN DE ÎNCĂLZIT SOBRANIE

Cât durează rezervele cu tutun de încălzit Sobranie Sticks?

Dacă ai adoptat tehnologia tutunului încălzit ca alternativă la fumat, atunci rezervele cu tutun de încălzit îți sunt deja familiare. Rezervele cu tutun de încălzit Sobranie Sticks – care funcționează exclusiv împreună cu Ploom X Advanced – îți oferă beneficiul unui filtru mai lung pentru o experiență mai fină.

Așadar, pe măsură ce adopți acest nou mod mai conștient, atent, de a te bucura de tutun, le vei aprecia cu atât mai mult. Pentru că rezervele cu tutun de încălzit Sobranie Sticks sunt făcute din tutrun autentic.

Oricare ar fi motivația ta pentru a face schimbarea, cu Ploom X Advanced și rezervele cu tutun de încălzit Sobranie Sticks, te poți bucura de o experiență fără fum.

Cât durează rezervele cu tutun de încălzit Sobranie?

Rezervele cu tutun de încălzit Sobranie Sticks sunt concepute folosind ActivBlend – un amestec de tutun creat special pentru a fi încălzit, mai degrabă decât ars – astfel încât fiecare rezervă cu tutun de încălzit oferă o experiență de aproximativ 5 minute, păstrându-și intensitatea de la primul până la ultimul puf. ActivBlend este un amestec de tutun de înaltă calitate din soiurile Virginia, Burley și Oriental. 

Fiecare pachet de 20 de rezerve cu tutun de încălzit Sobranie Sticks oferă experiența tutunului autentic, disponibil într-o varietate de cinci sortimente, cu savori și intensități distincte.

Ploom X Advanced este activ timp de 5 minute după ce îl pornești, astfel încât să te poți relaxa și să te bucuri de sortimentul preferat.

Alege-ți pachetul preferat!

Explorează blogul Ploom

Descoperă cel mai recent conținut, știri și actualizări.
 

Pentru a accesa site-ul nostru și pentru a afla mai multe informații despre Ploom, te rugăm să confirmi că ești adult, consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice, rezident în România.

Te rugăm să introduci corect datele
Confirmă