CARE ESTE ALTERNATIVA MAI IEFTINĂ LA FUMAT?

Economiile ce pot fi făcute dacă utilizezi tutunul încălzit vs fumat

Indiferent de ritualul tău preferat de experiență de fumat - țigări, tutun încălzit sau vaping, este util să faci un pas înapoi și să privești economiile de costuri care rezultă din adoptarea celei mai noi tehnologii.

Căutarea unei alternative mai ieftine la fumat este doar un motiv pentru a trece de la țigări la o alternativă precum tutunul încălzit. Există și altele, desigur, inclusiv să-ți iei rămas bun de la fumat și de mirosul său persistent de tutun¹ prin casă, în mașină și pe haine¹.

Este tutunul încălzit o alternativă mai ieftină la fumat?

Prețul unui pachet de țigări în Marea Britanie variază de la 9,73 GBP până la 13,60 GBP* [AJUST FOR RELEVANT MARKET], ceea ce înseamnă că suma anuală pentru cineva care fumează 20 de lire sterline pe zi variază de la 3.500 GBP la 5.000 GBP.

Deci, în mod plăcut, răspunsul la întrebare este tutunul încălzit o alternativă mai ieftină la fumat, este un da răsunător.

Ploom X este în fruntea tehnologiei tutunului încălzit și oferă un gust bogat de tutun și noi opțiuni interesante de arome, în timp ce economisești bani. Dacă te gândești să treci la tutun încălzit, îți va face plăcere să parcurgi  Descoperă Ploom – O tehnologie unică de tutun încălzit și să descopri cum tehnologia HeatFlow de la Ploom inovează acest drum al tutunului încălzit.

Prețul țigaretelor versus cel al vape-urilor

Spre deosebire de prețul tutunului încălzit Ploom, care poate fi calculat cu ușurință, este mult mai dificil să distingi diferența de cost dacă gândești să faci trecerea la vaping. Este probabil să economisești bani pe tot parcursul anului, dar este complicat de calculat.

Pentru a ajunge la costul vapingului, va trebui să adaugi în ecuație dispozitivul, numărul de sticle de e-lichid pe care le vei folosi pe parcursul unui an, plus bobina și bateriile - fără a uita să adaugi și piesele de schimb. pe măsură ce lucrurile se uzează.

Multe depind și de stilul și marca de vape. Există un număr aproape infinit de variabile pe piață atunci când combini tipul de vape cu aroma de e-lichid oferită, inclusiv nivelul de nicotină pe care îl conțin. Așadar, pentru a ajunge la un calcul clar al costurilor va necesita multă cercetare.

Prețul, desigur, nu este singurul aspect. Un alt gând de reținut dacă treci la vaping este că, deși majoritatea e-lichidelor includ nicotină, niciuna nu folosește tutun natural, ci doar arome, așa cum explorează acest Ghid pentru începători pentru vaping.

Acesta este un contrast destul de mare cu Stickurile Sobranie pentru Ploom X care au fost create pentru a oferi un gust bogat de tutun și înseamnă că aveți șansa de a vă reimagina toate ritualurile preferate.

Calculator de economie a fumatului

Dacă esti gata să descoperi noua lume a tutunului încălzit, atunci poți încerca Ploom X Advanced gratuit cu rezerve cu tutun de încălzit Sobranie sticks - pur și simplu înregistrează-te pe site și le vom livra la ușa ta.

Descoperă toate articolele din cadrul blog-ului

Cele mai recente știri și actualizări

Pentru a accesa site-ul nostru și pentru a afla mai multe informații despre Ploom, este necesar să fii adult, consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice, rezident în România. Te informăm că produsul Ploom nu e lipsit de riscuri și cauzează dependență.

Te rugăm să confirmi că ai peste 18 ani și ești consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice

Confirmă