ALTERNATIVE LA FUMAT

Alternativa la fumat

Fumatorii adulți pun întrebări despre diferitele tipuri de fumat. Indiferent dacă fumezi țigări clasice sau preferi să le rulezi singur cu tutun și hârtie, este puțin probabil să fi ratat știrile despre produsele alternative care au apărut.

Cele mai recente alternative de fumat se încadrează în trei categorii mari – tutun încălzit, vaping și pungi cu nicotină – toate acestea au ajuns din ce în ce mai mult în prim-plan datorită inovațiilor tehnologice din ultimii 50 de ani.

Alegeri într-o manieră atentă

Ce este adevărat despre toate alternativele la fumat este că adoptarea lor de către consumatorii adulți din întreaga lume face parte din trecerea către alternative de fumat care prezintă un potențial de risc redus¹ în comparație cu țigaretele – și sunt mai puțin intruzive pentru cei din jurul lor.

Fumatul pasiv este un aspect important, iar vestea bună este că produsele din tutun care nu arde (produsele din tutun încălzit), precum Ploom X Advanced nu produc fum. Rezervele tutun de încălzit Sobranie Sticks care se utilizează exclusiv cu Ploom X Advanced sunt încălzite folosind tehnologia noastră unică HeatFlow. Pur și simplu, rezerva cu tutun de incalzit nu atinge niciodată elementul de încălzire și, prin urmare, nu există ardere, nu există scrum și, desigur, nu există fum!

Țigaretele electronice sunt probabil mai recunoscute decât dispozitivele pentru produsele cu tutun de încălzit, dar numai pentru că au ajuns primele pe piață. Ceea ce le diferențiază pe cele două este că țigaretele electronice funcționează cu un lichid fără tutun care poate include sau nu nicotină.

Pliculețele cu nicotină diferă din nou pentru că ele nu conțin tutun și nu produc fum. Pur și simplu le introduci sub buză, lângă gingie, pentru a avea o experiență de nicotină oricând și oriunde.

Diferite tipuri de fumat

În timp ce dispozitivele pentru produsele cu tutun de încălzit, țigaretele electronice și pliculețele cu nicotină sunt toate menționate ca alternative la fumat, niciuna dintre ele nu generează fum.

Pentru cei care caută o experiență fără fum, autentică a tutunului, atunci Ploom și rezervele cu tutun de încălzit Sobranie Sticks sunt alegerea perfectă.

Articolul, Totul despre Rezervele cu tutun Sobranie Sticks, conține mai multe informații despre aceste rezerve cu tutun de încălzit.

În schimb, țigaretele electronice creează vapori foarte vizibili pe care toți îi pot vedea datorită ingredientelor din lichidul pe care îl folosesc. Pliculețele cu nicotină nu folosesc deloc căldură, așa că nu există fum sau vapori.

Reducere cu 90-95%, în medie, a 9 substanțe nocive*.

Ploom X Advanced este un produs inovator pentru încălzirea tutunului și considerăm că are un potențial semnificativ ca produs cu risc redus, în comparație cu fumatul. 

Ploom arată, în medie, o diminuare cu 90-95% a nivelurilor a 9 constituenți recomandați de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS) pentru a fi redusi în fumul de țigarete. 

Important: Acest lucru nu înseamnă că utilizarea Ploom X Advanced este lipsita de riscuri sau că elimină riscurile de dependența si de sănătate asociate folosirii tutunului. Niciun produs din tutun nu este lipsit de riscuri.

*Pe baza datelor disponibile măsurate automat, care compară 9 constituenți nocivi recomandați de către OMS pentru a fi reduși cantitativ din fumul de țigaretă , măsurați în fumul unei țigarete de referinta standard/obisnuta (1R6F) și vaporii de la Ploom X Advanced.

Explorează blogul Ploom

Descoperă cel mai recent conținut, știri și actualizări.

Pentru a accesa site-ul nostru și pentru a afla mai multe informații despre Ploom, este necesar să fii adult, consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice, rezident în România. Te informăm că produsul Ploom nu e lipsit de riscuri și cauzează dependență.

Te rugăm să confirmi că ai peste 18 ani și ești consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice

Confirmă