Ploom la Milan Design Week: THE RED EXPERIENCE by Ploom X Ora-ïto.

Cu ocazia Milan Design Week, Ploom dezvăluie o lume a designului senzorial, ceva cu adevărat unic și captivant: THE RED EXPERIENCE by Ploom X Ora-ïto.

Ploom: Limitless Pleasure la Milan Design Week 

Conceput în California și perfecționat în Japonia, Ploom aduce o experiență unică a tutunului încălzit printr-un mix de gust rafinat, tehnologie performantă și design.

Anul acesta, Milan Design Week, cel mai prestigios eveniment de design din lume, este scena primului parteneriat dintre Ploom și designerul de renume internațional Ora-ïto.  Colaborarea are la bază o convingere comună de a proiecta cu intenție, creând produse care evocă senzații. Abordarea intuitivă a designului Ploom completează fără efort filozofia de design Ora-ïto: "Simplexity".

Traducător al iterațiilor prezentului în manifestări conceptualizate ale viitorului, Ora Ïto stăpânește arta de a face tehnologia de vârf să pară ușoară. A colaborat cu mărci globale, de la generatori de cultură pop și giganți industriali, până la simboluri iconice ale luxului, manipulând simboluri, simplificându-le și dându-le o nouă semnificație.

Ora Ïto este un creator al emoțiilor care depășesc latura estetică, cu o filosofie personală ce îmbrățișează simplitatea, fără a fi simplist. Acestea sunt calități și caracteristici pe care le împărtășește cu Ploom. De aceea, a creat un dispozitiv unicat, în ediție specială, reimaginând Ploom într-un roșu îndrăzneț și strălucitor. 

O fuziune totală între formă și funcție. Între stil și substanță. Acesta este Ploom Red în ediție specială. Un dispozitiv ca niciun altul, pentru o experiență ca nicio alta.

Ediția specială Red va fi prezentă, la Milano, în cadrul THE RED EXPERIENCE, o introducere unică în lumea creativă a lui Ora ïto și în universul multisenzorial Ploom. Vizitatorii se vor bucura de o călătorie marca Ploom X Ora-ïto, care devine tot mai complexă la fiecare pas, captivând simțurile.

THE RED EXPERIENCE by Ploom X Ora ïto

Dacă ești la Milan Design Week săptămâna aceasta, te invităm să descoperi The Red Experience pe Via Tortona 32 - 20144 Milano.

Explorează blogul Ploom

Descoperă cel mai recent conținut, știri și actualizări.

Pentru a accesa site-ul nostru și pentru a afla mai multe informații despre Ploom, este necesar să fii adult, consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice, rezident în România. Te informăm că produsul Ploom nu e lipsit de riscuri și cauzează dependență.

Te rugăm să confirmi că ai peste 18 ani și ești consumator existent de produse din tutun și/sau țigarete electronice

Confirmă